השופט יואל עדן מבית המשפט המחוזי בבאר-שבע הטיל 54 חודשי מאסר וקנס של מיליון ש"ח, על סאמר יגמור, תושב אשקלון ובעלים של חברות בנייה. כמו כן גזר 45 חודשי מאסר וקנס של 750,000 ש"ח על שותפו ראסם שרבאתי תושב ירושלים.
כמו גם הוטל קנס של מיליון ש"ח על כל אחת מהחברות 'טי סאן' ו'גס בנייה' אשר בבעלות השניים, זאת בגין ביצוע עבירות מע"מ בסך מיליוני ש"ח. על רכושו של יגמור אף הוטל חילוט. את התיק ניהלו עו"ד סעיד עתאמנה ועו"ד מרסל סבח מהלשכה המשפטית האזורית מע"מ אשדוד, לאחר חקירה של יחידת החקירות מכס ומע"מ ת"א והמרכז.
על-פי כתב האישום, בתקופה שבין מאי 2012 לינואר 2016, פעלו הנאשמים באמצעות החברות בניהולם לביצוע מאות עבירות מע"מ, במסגרתן כללו הנאשמים בספרי הנהלת החשבונות של החברות, חשבוניות מס כוזבות בסכום העולה על 108 מיליון ש"ח, כשסכום המס בגינן הוא למעלה מ-16 מיליון ש"ח. את החשבוניות ניכו הנאשמים בדיווחיהן התקופתיים של החברות לרשות המסים.
על מנת להקטין בכזב את תשלומי המע"מ של הנאשמים לרשות המסים, פעל יגמור להוצאת חשבוניות מס פיקטיביות בסך של למעלה מ-47 מיליון ש"ח שהמס בגינן הוא למעלה מ-7 מיליון ש"ח עבור חברות 'טי סאן' ו'גס בנייה'. את החשבוניות הוציא יגמור ע"ש חברות אחרות, מבלי שהיה זכאי לעשות כן, ומבלי שקיבל אישור על כך מבעלי החברות על שמן הוצאו החשבוניות. על מנת להסוות ולהסתיר את מקור הכספים הנובע מהחשבוניות הפיקטיביות, יגמור או שליחים מטעמו פדו סכום של 10 מיליון ש"ח בהמחאות בנקאיות אצל נותני שירותי מטבע ("צ'יינג'"), וקיבלו במזומן לידיהם את הסכומים בגין ההמחאות. בעשותו כן, יגמור ביצע עבירות על חוק איסור הלבנת הון.
במהלך התקופה שבין נובמבר 2017 ליוני 2018, שרבאתי, שהיה מנהלה הפעיל של חברת 'טי סאן' בתקופה האמורה, פעל באמצעות החברה להכללתן של חשבוניות מס פיקטיביות בסך 17,504,955 ש"ח בספרי הנהלת החשבונות של החברה, שסכום המס העולה מהן הוא כ-2.5 מיליון ש"ח. בעשותו כאמור, שרבאתי פעל להתחמק מתשלום מס שהיה חייב בו על-פי חוק.
העונשים הוטלו על הנאשמים לאחר הסדר טיעון בין הצדדים, במהלכו, בין היתר, הוסכם על חילוט רכושו של יגמור, שכולל דירת מגורים באשקלון, מספר כלי רכב וכסף מזומן בסך של כ-130,000 ש"ח.