פילה סלמון על ירוקים
פילה סלמון על ירוקים

שף מיקי סויסה עם מאכלים דיאטטיים לאחרי החגים

פורסם בתאריך: 16.10.20 15:00

     

כן, אז אחרי החגים כבר כאן, אחרי הסעודות המרובות והמשמינות ועם הסגר הזה שגורם לנו לצאת פחות מהבית, יש לנו לא מעט קילוגרמים עודפים שבא לנו להוריד.

דיאטה, אם לא ידעתם, בתרגום מיוונית זה אורח חיים. אז נכון שצריך לשנות אורח חיים כדי להשיל את הקילוגרמים המיותרים, אבל אנחנו כאן כדי לעזור לכם בצעד הראשון שהוא הכי קשה – התזונה.

במגבלות המדור נציע לכם שלושה מתכונים קלילים שלא יכבידו עליכם ובטח לא על המצפון.

בתאבון!

סלט אטריות סובה

חומרים:

  • 1 חבילה אטריות סובה
  • ירקות – מלפפון, גזר, בצל ירוק, נבטים, נענע, כוסברה

לרוטב:

  • 100 מ”ל מיץ לימון טרי
  • 200 מ”ל רוטב סויה
  • 1 כף יוזו
  • 100 גרם סילאן
  • 1 כף שמן שומשום

אופן הכנה:
לרוטב: את כל החומרים טוחנים היטב במעבד מזון.
את אטריות הסובה מבשלים במים רותחים כ3-5 דקות מוציאים ומקררים.
להגשה: את כל הירקות מערבבים יחד עם האטריות סובה והרוטב ומקשטים בבוטנים גרוסים.

פילה סלמון על ירוקים

חומרים:

  • 4 יחידות פילה סלמון במשקל 150 גרם ללא עור
  • 200 גרם ברוקולי לאחר חליטה
  • 100 גרם שעועית ירוקה לאחר חליטה
  • 100 גרם אפונת גינה
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 5 כפות סויה
  • מעט פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:
מחממים מחבת עם מעט שמן זית לחום גבוה ומכניסים את נתחי הסלמון.
צורבים היטב מכל צד מנמיכים את האש ומכסים.
מבשלים על אש נמוכה כ-7 עד 10 דקות.
בזמן שהסלמון מתבשל מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומקפיצים את כל הירקות כשתי דקות.
מוסיפים שום סויה ופלפל גרוס ומסדרים בצלחת.
מניחים את פילה הסלמון מעל, מפזרים מעט מלח גס ולימון טרי ומגישים.


רוצים להישאר מעודכנים?
הורידו את אפליקציית "כאן דרום – אשקלון"

הואשמת בעבירה פלילית? משרד עורכי דין אמנון גולן – ההגנה המשפטית שאתה צריך


סלט אטריות שעועית ברוטב פאד תאי לימוני

חומרים:

  • 1 חבילה אטריות שעועית
  • 2 יחידות מלפפון פרוס ללא הליבה
  • 2 יחידות גזר חצוי ופרוס
  • חצי חבילה נבטים
  • 4 גבעולי בצל ירוק
  • 1 אבוקדו

לרוטב:

  • 200 מ”ל רוטב סויה
  • מיץ משני לימונים
  • כף שמן שומשום
  • לקישוט: חופן בוטנים קלויים

אופן הכנה:
את אטריות השעועית משרים במים חמים ל-10 דקות ולאחר מכן מסננים ומקררים.
את כל חומרי הרוטב מערבבים היטב בבקבוק לחיץ.
בקערה מערבבים את האטריות יחד עם הירקות ויוצקים רוטב מעל.
מערבבים היטב, מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בבוטנים קלויים ומגישים.

תגיות:

תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשקלון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר