מתחת לרדאר, בשקט ומפה לאוזן, קיבץ ההמבורגר של גוש בשר בשדה עוזיה, עדת מעריצים. השמועות על המבורגרים מושחתים עשו כנפיים לכל אזור השפלה והדרום, והתורים במסעדה הקטנה רק גדלו.
דודו פדלון, הבעלים והשף הבין שהוא צריך לתת מקום של כבוד להמבורגרים שלו ופתח את המסעדה מחדש כדיינר באשקלון.
שעות הפתיחה:
הכתובת: רחוב אלי כהן, 21 קרית האקדמיה, אשקלון
להזמנת מקום – גוש בשר אשקלון – לחצו כאן
צילום אוכל: גיל אבירם, צילום מקום: אגם בריגה