בשבוע הבא זה מתחיל: פסטיבל האוכל של אשקלון, עם מיטב מיטב השפים, המנות המפורסמות, שתי במות עם מוסיקת עולם והופעות של הרכבי מוסיקה שונים, נוף לים ואווירת קיץ מושלמת.
הפסטיבל יימשך יומיים (16-17.8.23), ויחל ברביעי – החל מהשעה 18:00 עד 23:00, ובחמישי החל מהשעה 18:00 ועד חצות בטיילת הצפונית בשדרות רפאל איתן.
הכניסה לפסטיבל חופשית, והמנות האהובות של השפים יימכרו בעלויות מיוחדות. עלות מנה בגודל טעימות תימכר ב-15 ש"ח ומנות אירוח גדולות במחירים של 25-35 ש"ח.
לכבוד הפסטיבל, נתכנסו מיטב השפים בישראל שיציעו את המנות הכי טובות שלהם במהדורה מיוחדת, כיאה לעיר המיוחדת. אבי ביטון יציע את חלת השניצל של סוליקה, גיא גמזו יציע את הלחמניות של 'נונונו' בגרסה הכשרה, ואם חלמתם לאכול את הכנפיים המפורסמות של חיים כהן ל'דיקסי' גם כן בגרסה הכשרה תוכלו לעשות זאת רק בפסטיבל האוכל של אשקלון. גם השפים אבי לוי, ישראל אהרוני והקונדיטורית אור שפיץ יגיעו לפסטיבל ויציעו את הספיישלים שלהם.
במקביל לדוכני האוכל שייפרסו לאורך הטיילת, ייהנו המבקרים משתי במות שיכללו מוסיקת עולם עם הופעות של הרכבי מוסיקה שונים; בלקני, יווני, כורדי, פרסי, ג'אז פלמנקו רטרו ועוד, אמפיתיאטרון שיכלול הופעה לגיל הרך ובמת אקרובטיקה עליה יופיע זוג רקדני אקרובאלאנס + מיצגי רחוב ודמויות רחוב עם תחפושות חוצות עולם, הולכי קביים להטוטנים מחופשים לשפים ועוד הפתעות שוות.
רוצים להישאר מעודכנים?
הורידו את אפליקציית "כאן דרום – אשקלון"
הואשמת בעבירה פלילית? משרד עורכי דין אמנון גולן – ההגנה המשפטית שאתה צריך